PARTNERS

UITPAS :
dankzij hen kunnen we kansarme kinderen alvast een kans op sporten aanbieden én 80% korting op hun lidgeld.
We zijn dan ook de eerste handbalclub in Vlaams-Brabant en na HC Aalst zijn we de 2de handbalclub in Vlaanderen die hiermee samenwerkt.


SYS CLUBS vzw

onze partner in sportpromotie organiseert al jaren mee de initiaties op sportdagen en in scholen en via Sportsnack (SNS) en de handbalkampjes in samenwerking met Tofsport.
Ze zorgen daar voor de logistieke ondersteuning : bumperballen, archery tag, springkasteel en allerhande materiaal voor omnisport.

Ze organiseren samen met ons ook LEUVEN AUTOVRIJ, waar we dit jaar voor de 7de keer zullen deelnemen !
De eerste keer was in 2013, het jaar voor SYS CLUBS werd opgericht, toen koos de club haar mascotte die via de inzendingen op Leuven Autovrij een naam kreeg TORA

BPARTY 

Dankzij Bparty krijgen we voor iedereen die onze CODE "TIGERS" gebruikt 10 euro per verhuurd item (per bestelling en vanaf 30 euro). Dit leverde ons al enkele honderden euro op de afgelopen jaren.  Bparty is een onderdeel van SYS Clubs vzw.

TOFSPORT

Onze partner voor Handbal(omnisport) kampen in  Leuven.  In 2018 deden we er 5 en ook dit jaar stonden er weer 5 op het programma, 2 in de paasvakantie en 3 in de zomervakantie.